Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Controlling

A modul feladata tervezés, ellenőrzés és információellátás. A számviteli adatbázisra épülve elvégezhető a terv és tényadatok összehasonlítása, az eltérések elemzése, és a számviteli listákon keresztül akár a bizonylatszintű ellenőrzés. A főkönyvi szám és kiegészítő analitika intervallumokhoz kötött jogosultságok révén a felső és középvezetők önállóan hozzáférhetnek a saját munkaterületük számviteli adataihoz.

- Speciális jogosultság beállításával meghatározható, hogy a rendszerbe lépő felhasználó milyen adatokhoz férhet hozzá. Például: a gazdasági iroda csak a saját költséghelyének forgalmi adatait láthatja.

- A téma kódtörzs kapcsolja össze az egy csoportba tartozó tervtáblákat. A lekérdezéseknél az egy témába kapcsolt táblák közösen kezelhetők.

- A tervtábla, elemek számviteli összefüggéseit megfelelő szakemberek tervsor-definíciókkal határozzák meg. A kész táblák ezekből az előre meghatározott definíciókból építhetők fel.

- Az adatszolgáltatási igények szerint a tervtábla időszak lehet havi, negyedéves, féléves, éves, a meghatározott terminus szerint lehet a tervadatokat megadni és a terv-tényt összehasonlítani.

- A konkrét kiemelt analitikus egység megadásával definiálhatók a részterületre készülő tervtáblák. Például: a költséghely megadásával a gazdasági iroda a rá vonatkozó tervadatokat viheti fel.

- Tervtáblába négyfajta sort lehet rögzíteni: tervadat sort, amit a tervsor definíciókból lehet feltölteni, összegző sort, mellyel tábla sorokat lehet összegezni, kalkulált sort, amivel a szükséges kiegészítő számításokat lehet elvégezni és a szövegsort, a soremelés illetve a kiegészítő információk kiírására alkalmazni.

- A controlling modulba beépítésre kerültek a fontosabb számviteli kimutatások: a kivonat, a számlalap, a kintlévőség és az utókalkuláció.

- A modul tartalmazza a közvetlen Excel adatkapcsolatot, amely segítségével az Excel alapú jelentések automatikusan kitölthetők.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.