Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Előfizető- és tagdíjnyilvántartó modul

A modul ellátja az előfizetéses lapokkal, illetve ingyenes kiadványokkal kapcsolatos nyilvántartási feladatokat. Egy integrált rendszerben megoldható az előfizetői adatok és megrendelések feldolgozása, számlák kiállítása, készletek kezelése, valamint a terjesztői címlisták összeállítása.

- A partnertörzs kiegészíthető korlátlan számú jelöléssel, ami a lekérdezésekbe építve hatékonyan támogatja a marketing munkát, így folyamatos tájékoztatás nyerhető az előfizetőkről (cégforma, tulajdonosi információ, tevékenységi kör, telephelyek, alkalmazottak száma, hirdetési akció, érdeklődés). A jelölések külső címállomány összehasonlításával is bővíthetők, így több forrásból beszerzett információ is tárolható. (Például: könyvvizsgáló jelölés feltöltése a könyvvizsgálói névjegyzék alapján...)

- A személytörzsben rögzíthetők a kiadványt előfizető ügyfél mellett a partnercégek vezető beosztású munkatársainak és kapcsolattartóinak adatai is.

- A beérkező megrendelések azonnal nyilvántartásba vehetők, ezután már automatikusan kiállításra kerül az előfizetői számla. Ez igényektől függően lehet normál, illetve proforma számla. Az utóbbiról a pénzügyi teljesítést követően a rendszer végszámlát állít ki, amely már számvitelileg is feldolgozásra kerül.

- Lehetőség van számlacsekk használatára. Amikor a számlakiegyenlítések a postánál kerülnek feldolgozásra, a befizetési adatokat a rendszer gépi úton veszi át.

- A különböző módokon (átutalással, csekken, készpénzben) történő számlakiegyenlítések alapján automatikusan képződik az előfizetői adatbázis, míg a térítés nélkül küldött kiadványok előfizetői adatbázisa manuális úton kerül feldolgozásra.

- A lap postázása előtt naprakész információ nyerhető az előfizető szám és a példányszám adatairól. Így csak a szükséges példányszám kerül nyomtatásra.

- A postázási cím anyaga tárolásra kerül, ami az ügyfélszolgálat munkáját segíti az esetleges terjesztői ellenőrzési feladatoknál illetve a reklamációk kezelésekor.

- Mivel a címzetthez többféle módon is eljuttatható az előfizetett kiadvány, ezért a rendszert felkészítettük a kézbesítő cégek eltérő igényének megfelelő címállomány összeállítására.

- Az előfizetéssel kapcsolatos összes információ lekérdezhető a diszpécserképernyőn keresztül, a megrendelés beérkezésétől a kiadvány postázásáig. Az esetleges cím, és névváltozások itt is rögzítésre kerülhetnek.

- Az árbevételekről könyvelési feladás készül az előfizetői érvényességnek megfelelő havi bontásban. Ezzel a felosztással kimutatható az adott időszakra jutó költségek és árbevételek aránya akár kiadványonként is.

- A lekérdezési menüpontokban a feldolgozott adatokból tetszőleges információ nyerhető a vállalkozás különböző területei számára, amely a számviteli, marketing, terjesztési és információs igényeket egyaránt kiszolgálja.

- A lejáró előfizetésekre automatikusan, többször is készülhetnek az előfizetés meghosszabbításához szükséges számlák, számlacsekkek, így az előfizetők ismételt megrendelés nélkül hozzájuthatnak a kiadványokhoz

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.