November 1-től kötelező érvénnyel SEPÁ-zunk

Október 31-én jár le a határidő, amit az Európai Parlament az eurózónán kívüli tagállamok, így hazánk számára is, kijelölt, hogy a pénzügyi piacokon az euróátutalások és -beszedések eddig alkalmazott eszköztárát felváltsa a SEPA átutalások és beszedések rendszere. Azaz november 1-től idehaza is kötelező érvénnyel SEPÁ-zunk, de hogy ez egészen pontosan mit jelent, és mi vonatkozik belőle ránk, azt a következőkben tisztázzuk!

TOVÁBB

Megújult a Clean-Soft!
ADÓ 2016
Fontos változások
Microsoft Onedrive
Újabb felhőversenyző
Újabb felhőversenyző - Microsoft Onedrive
Korábban részletesen is beszámoltunk a legfontosabb felhőszolgáltatásokról, elsősorban olyan szemmel vizsgáltuk őket, hogy melyik mennyire alkalmas kisirodai, munkajellegű használatra. Akkoriban - szemben a magáncélú médiatárolókkal - a Google Drive és a hatékony dokumentumkezelési szolgáltatásokkal bíró Box volt, mely leginkább megtetszett számunkra, így ezek használatát ajánlottuk. Most e kettő mellé zárkózhat fel a Microsoft OneDrive rendszere is.
Windows XP
támogatás vége
Befejeződött a Windows XP hivatalos támogatása
Az áprilisi híreket olvasva tornádószerűen árasztották el a felhasználókat a Windows XP támogatásának megszűnéséről szóló tudósítások. A felhasználók üzleti köre valójában már réges-régen ismerte a határnapot, ugyanakkor a hírek, tudósítások gyakorlatilag egységesen félretájékoznak, az április 8-i dátumot valamiféle apokalipszisként tálalják a gyanútlan számítógép használók felé. Valóság azonban teljesen más...
NAS-solás felsőfokon
Jogosultságok, tartalomelérés
NAS-olás - Jogosultságok, tartalomelérés
A NAS általánosságban egy böngészőn keresztül elérhető szerver, mely elsősorban fájltárolásra és megosztásra optimalizált, függetlenül attól, hogy a mai modern audiovizuális eszközeink számára szolgáltatunk róla anyagokat (ne feledjük, erre nem csak otthon, családi körben van szükség, hanem oktatási intézményekben, konferenciatermekben, rendezvényeken is) vagy cégünk dokumentációt, levelezését, háttéranyagait, adatbázisait tároljuk a korszerű eszközön. Ennélfogva az adatbiztonság érdekében nélkülözhetetlen a pontos és részletes jogosultságkezelés megtervezése és beállítása.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.