slide1
slide1
slide1
slide1
slide1
slide1


VISSZAJELZÉS
Visszajelzés

November 1-től kötelező érvénnyel SEPÁ-zunk

Október 31-én jár le a határidő, amit az Európai Parlament az eurózónán kívüli tagállamok, így hazánk számára is, kijelölt, hogy a pénzügyi piacokon az euróátutalások és -beszedések eddig alkalmazott eszköztárát felváltsa a SEPA átutalások és beszedések rendszere. Azaz november 1-től idehaza is kötelező érvénnyel SEPÁ-zunk, de hogy ez egészen pontosan mit jelent, és mi vonatkozik belőle ránk, azt a következőkben tisztázzuk!

TOVÁBB

Megújult a Clean-Soft!
ADÓ 2016
Fontos változások
Microsoft Onedrive
Újabb felhőversenyző
Újabb felhőversenyző - Microsoft Onedrive
Korábban részletesen is beszámoltunk a legfontosabb felhőszolgáltatásokról, elsősorban olyan szemmel vizsgáltuk őket, hogy melyik mennyire alkalmas kisirodai, munkajellegű használatra. Akkoriban - szemben a magáncélú médiatárolókkal - a Google Drive és a hatékony dokumentumkezelési szolgáltatásokkal bíró Box volt, mely leginkább megtetszett számunkra, így ezek használatát ajánlottuk. Most e kettő mellé zárkózhat fel a Microsoft OneDrive rendszere is.
Windows XP
támogatás vége
Befejeződött a Windows XP hivatalos támogatása
Az áprilisi híreket olvasva tornádószerűen árasztották el a felhasználókat a Windows XP támogatásának megszűnéséről szóló tudósítások. A felhasználók üzleti köre valójában már réges-régen ismerte a határnapot, ugyanakkor a hírek, tudósítások gyakorlatilag egységesen félretájékoznak, az április 8-i dátumot valamiféle apokalipszisként tálalják a gyanútlan számítógép használók felé. Valóság azonban teljesen más...

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.