Ügyviteli Tanácsadás

Ügyviteli folyamatok felmérése:

Munkatárasaink rendszer bevezetés előtt felmérik a vállalkozás ügyviteli folyamatait. A folyamat felmérés eredményét dokumentálják és szükségesetén javaslatot tesznek az ügyviteli folyamatok újraszervezésére. Az ügyviteli folyamatok vizsgálata kiterjed a bizonylati útvonalak- , adatszolgáltatási igények felmérésére és az ellenőrzési pontok meghatározására.

Egy új ügyviteli megoldás hatékony bevezetéséhez elengedhetetlen az esetleges párhozamos folyamatok megszüntetése, a bizonylati útvonalak definiálása, pontosítása, a személyre szabott jogosultságok és szerepkörök meghatározása, a működési szabványok definiálása, ellenőrzési pontok és ellenőrzési határidők meghatározása

Az adatszolgáltatási és a vezetői információs rend kialakítása:

A vállalkozások igényeinek felmérésére alapján dolgozzuk ki az ideális adatszolgáltatási rendet, melynek működését igény szerinti rendszerességgel ellenőrizzük vagy felülvizsgáljuk.

A rendszerből - az előírt számviteli nyilvántartásokon túl - mindig azonnali és pontos információ nyerhető a vállalkozás gazdasági döntéseinek előkészítéséhez, azok meghozatalához, illetve a döntési eredmények elemzéséhez, az utókalkulációhoz.

A kiemelten kezelt üzletágak eredményének mérése szintén problémamentesen megvalósítható. Pénzügyi modulból naprakész információ nyerhető a vállalkozások aktuális pénzügyeiről, ellenőrizhető a pénztár- és bankforgalom, vagy többek között a vevői és szállítói kintlévőségek.

Működési szabályzatok elkészítése:

A jellemzően a számvitelt érintő feladat során a munkatársaink közreműködnek a megbízókkal vagy önállóan készítik el a számlarendet, bizonylati rendet, szabályzatokat és a számviteli politikát.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.