Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Pénzügy modul

A modul feladata a vállalkozás pénzügyi tevékenységével kapcsolatos teljes körű adatnyilvántartás és adatszolgáltatás. Ebben a modulban kerülnek feldolgozásra a kimenő - bejövő számlák, a pénztári adatok és a bank kivonatok. Opcionális lehetőséget biztosítunk a vállalkozás által használt HOME Banking rendszerrel történő kommunikáció kiépítésére

- Teljes körű és korlátlan számú házipénztári és bank adatfelvitel: pénztárbizonylat készítés, nyomtatás, pénztárjelentés, pénzforgalmi kimutatás listázása forintban és valutában.

- Modulban rögzíthető a bejövő és kimenő számla forgalom forintban és devizában, ezzel kiváltásra kerül a hagyományos kézi iktatókönyv.

- A számla igazoltatás beállításával eldönthető, hogy az adatok azonnali könyveléssel a főkönyvi kartonra kerüljenek, vagy a felelős személy igazolásáig csak iktatott tételként szerepeljenek a folyószámla analitikában.

- Az iktatási feladatra optimalizált adatbeviteli képernyők és a gazdasági események hatékonyan támogatják a gyors adatrögzítést és a napra kész könyvelést.

- A számlák kimutatása kiváltja a hagyományos iktatókönyv vezetését.

- A házipénztár kivételével minden bizonylat a havi zárásig módosítható.

- Forgalmi kimutatások, lekérdezések nyerhetők a programból: határidős kötelezettségek, követelések, likviditási listák, kimutatások.

- Pénzügyi levelezés gépi generálása fizetési felszólítás, gépi késedelmi kamatszámítás és kamatközlő levelek, egyenlegközlés.

- Beérkező számlák, illetve egyéb utalások gépi kitöltése és átadása a home banking rendszernek. A banki kivonaton szereplő átutalási azonosító alapján a program kontírozza és könyveli ezeket a tételeket.

- Banki kivonatok átvétele a home banking rendszerből a közleményben szereplő információk alapján gépi kontírozás. Kivonat ellenőrzését követően automatikus könyvelés.

- Postai csekk befizetések adatainak gépi átvétele és feldolgozása. Hatékony megoldás a banki kivonaton egy soron szereplő csekk befizetés, gépi vegyes könyveléssel való felosztására.

- Teljeskörű pénzügyi levelezés: fizetési felszólítások, egyenlegközlő levelek nyilvántartása. A levelek szövegezése előre definiálható és kiválasztható.

- Az év végi devizás tételek értékeléséhez a modul a mérleg fordulónapi devizaárfolyam megadásával partnerenként, számlánként és devizanemenként kiszámolja a fordulónapi árfolyamot és árfolyam különbözetet..

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.