Rólunk

A Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft.-t 1991-ben alapítottuk számviteli és ügyviteli rendszerek fejlesztésére és forgalmazására. Cégünk 25 éves fennállása alatt a két legelterjedtebb operációs rendszerhez –az MS-DOS-hoz és a Windowshoz - kapcsolódóan végezte programcsomagjainak fejlesztését. Célunk volt, hogy fejlesztéseinkkel folyamatosan a legmagasabb felhasználói és rendszerigényeket szolgáljuk ki.

A korábbi MS-DOS-alapú önállóan muködo rendszereink továbbfejlesztése, valamint a meglévo, illetve a jövobeli ügyfeleink igényeit kielégíto integrált rendszer megalkotása érdekében indítottuk el 1997-ben az új 32 bites alkalmazásaink fejlesztését.

A mai rendszereink a Microsoft korszeru 32 bites (Windows 2000, Windows 9x, Windows NT, Windows XP) objektumorientált fejlesztoeszközével, a Visual FoxPro 9.0-ás verziójával készülnek.

A Visual FoxPro a Microsoft által fejlesztett és forgalmazott fejlesztoi környezet, így maximálisan kihasználja a Windows által biztosított lehetoségeket. Az ActiveX (korábban OLE vezérloelemek) használatának lehetosége révén a Windows-alapú eszközökkel és alkalmazásokkal (MS Office és BackOffice család tagjaival) való szoros integráció biztosítja a komplex megoldások fejlesztésének lehetoségét. A Visual FoxPro adatbázisai abból a szempontból is nyitottak, hogy a megfelelo ODBC illesztovel az adatbázis összes adata más alkalmazásokból is elérheto.

1998 közepére készült el a PRECÍZ Integrált ügyviteli információs rendszerünk. A fejlesztések folytatása mellett létrehoztuk az alkalmazásunk CD lemezes - 19 000 éles könyvelési állománnyal, bemutató animációkkal, több mint 900 oldalas kézikönyvvel ellátott - DEMO változatát.

Rendszereink a következo alkalmazási területeken állnak ügyfeleink rendelkezésére:

•  számviteli, pénzügyi feladatok
•  számlázás
•  készletkezelés,
•  kereskedelemi feladatok
•  ipari, nagyvállalati környezeti feladatok
•  energetikai elszámolások
•  költségelszámolási feladatok
•  lapterjesztés,
•  saját elofizetoi, kiadvány és marketing adatbázis kialakítása,

Üzleti partnereinkkel együtt a programcsomaghoz kapcsolódva ügyvitel-szervezési és számviteli tanácsadással is foglalkozunk.

Az elmúlt 15 évben egyik legfontosabb feladatunk a vállalkozások teljes ügyviteli (számlázás, készlet, tárgyi eszköz, pénzügy, számvitel, controlling) rendszerét kiszolgáló programcsomagunk elkészítése volt.

Mely során magvalósítottuk, hogy egyetlen rendszerben és egy adatbázisban oldjuk meg az eltéro nyilvántartási és adatszolgáltatási igények kiszolgálását. Számviteli és adó jogszabályok eloírásainak megfelelo bizonylat feldolgozás mellett a programcsomag hatékony eszköze a vezetoi információszolgáltatásnak is.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ön cégének növekedésével, fejlodésével a mi programunk lépést tart. A fejlesztoi kapacitásunk és a rendszer paraméterezhetosége biztosítja a felmerülo egyedi igények hatékony kielégítését. A programcsomag a pénzügyi számviteli dolgozók részére egységes kezeloi felületen történo biztonságos adatkezelést és adatszolgáltatást, míg a számviteli- és cégvezetés számára korrekt, áttekintheto, és naprakész üzleti információt biztosít.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.