Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Számlázás modul

A rendszer minden vállalkozás számára biztosítja a jogszabályi előírásoknak megfelelő számla elkészítését és nyilvántartását. A számlázási modul önállóan is telepíthető.

- A számlázás számlaiktató könyvekben történik, amelyek a vállalkozás igényeinek megfelelően alakíthatók, bővíthetők. Külön iktatókönyvben rögzíthetők például a forintos és devizás számlák.

- Partnertörzs kialakításakor a kötelezően használt azonosítókód és -név kitöltése mellett alternatív lehetőség a kapcsolattartáshoz szükséges bővebb adattartalom bevitelére.

- A magánszemélyek adatait elegendő csak számlákon nyilvántartani, így elkerülhető a számviteli modulok által is használt partnertörzs felduzzasztása.

- A cikktörzs kialakításával előre meghatározhatjuk számlázásra kerülő termékeink és szolgáltatásaink adatait. Például általános adatok, kontírozás, készlet, előfizetés, analitikák, dimenziók, standkönyv. Ezek az adatok a számlázás során automatikusan kitöltésre kerülnek.

- Speciális számlázás esetén lehetőség van a programban cikkcsomagok kialakítására, így az adott termékek vagy szolgáltatások csoportosan kerülhetnek a számlára.

- Kis- és nagykereskedelmi bolti számlázás integráltan működő készlet és házipénztár kezeléssel.

- Időszakonként ismétlődő számlák elő feldolgozása és automatikus számlagenerálás.

- Cikkenként több árkategória definiálható a rendszerben így előre rögzíthetjük a különböző értékesítési formákhoz kapcsolódó árainkat. (kisker, nagyker, devizás árakból képzett ár.)

- Kedvezmény vagy felár számlázható tételsoronként, számla egészére, vagy önálló számlaként.

- Számlázás forintban és devizában, magyar, vagy kétnyelvű adatokkal.

- A modul igény szerinti kialakítású és a felhasználó által módosítható, szerkeszthető számlaformátum (elrendezés, cég logo) nyomtatására kínál lehetőséget.

- A számlázó rendszer a 24/1995. (XI.22) PM többször módosított rendeletben és a 2000/19.,2001/57. APEH iránymutatásban a gépi számlázásra előírtaknak megfelelően biztosítja a kihagyás és ismétlés nélküli számlasorszámozást.

- A számla nyomtatásban történő megjelenítését próbaszámla nyomtatással oldhatjuk meg, így az megtekinthető és módosítható az eredeti számlapéldány nyomtatása előtt.

- A hibás vagy visszahívott számlák automatikusan sztornírozhatók, döntés szerint az eredeti számla, vagy jóváíró időszakra.

- Négy kiemelt analitikus nyilvántartás (munkaszám, önelszámoló egység, költséghely, szerződés szám) és három felhasználó által meghatározott analitikus csoport biztosítja, hogy a számlák alapján rögzíthető összes információ bekerüljön az adatbázisba.

- Teljes körű lekérdezések cikk, partner, számla forgalmi mutatók alapján. Pénzügyi és könyvelési adatok; értékesítési TOP lista - cikkenként a legalacsonyabb és legmagasabb eladások kimutatása.

- A program biztosítja az időszakonkénti (áfabevallás utáni) zárás lehetőségét.

- Számlázási adatok automatikus átvétele és könyvelése a számviteli és pénzügyi modulokban.

- Más rendszerekkel, és saját rendszerekkel történő kommunikáció, törzsadat és forgalmi adat szinten is.

a- Számlahelyettesítő okmányok készítése és nyilvántartása.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.