Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Számviteli szolgáltatások

A Számviteli modul speciális szolgáltatásai a könyvelő cégek számára.

Lehetőség van több cég adatbázisainak párhuzamos könyvelésére. Az adatrögzítés során a rendszer újraindítása nélkül is át lehet lépni más cég állományába.

A számviteli alapbeállításokat (számlatükör, könyvelési naplók, kontírozó tábla, mérleg- és eredmény-kimutatás) elegendő egy cég adatbázisában definiálni. A további cégállományok benyitásakor a törzsadatok átmásolhatók, és ezzel jelentősen lerövidíthető a könyvelést előkészítő munka.
A hálózatos üzemeltetés biztosítja egy cég adatbázisában az egy időben történő párhuzamos adatrögzítést. Így egyszerre akár több könyvelő is foglalkozhat az adott cég anyagának feldolgozásával.
Megbízó cégek részére emelt szintű számviteli adatszolgáltatás nyújtása, a nyolc különféle kapcsolódó analitika használatával. Az adatrögzítés közben minimális ráfordítással a cég működését segítő plusz információk adhatók meg.
Ezzel a módszerrel a számlatükör és a főkönyvi kivonat túlrészletezése is elkerülhető.
A rendszerek közti adatkapcsolat kétféle feladat megoldására nyújt lehetőséget.

- Egyrészt ha a könyvelő cég munkatársai több telephelyen dolgoznak, lehetőség van a könyvelési adatok átadására és átvételére. (Modem, Internet...)
- Másrészt a megbízóhoz kihelyezett pénzügyi modul használatával a folyamatos napi pénzügyi nyilvántartási munka a vállalkozás telephelyén is elvégezhető.

Így a cégek házon belül kaphatnak a mai világban már elengedhetetlen naprakész információt pénzügyeikről, tudják ellenőrizni pénztár- és bankforgalmukat, kézben tudják tartani vevői és szállítói kintlévőségeiket.
A könyvelő a havi számviteli munka elvégzése után a lezárt adatokat küldheti vissza megbízója számára.
A számviteli szolgáltatók ezzel a technikai megoldással lényegesen több vállalkozás könyvelését elvállalhatják.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.