Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

A számvitel modul

A rendszer minden kettős könyvvitel vezetésére kötelezett vállalkozás számára teljes körűen biztosítja a számviteli törvény és az adózási jogszabályok előírásainak megfelelő szintetikus és analitikus nyilvántartások informatikai környezetben való vezetését. Az előírt számviteli nyilvántartásokon kívül a rendszerből mindig azonnali és PRECÍZ információ nyerhető a vállalkozás gazdasági döntéseinek előkészítéséhez, meghozatalához és a döntési eredmények elemzéséhez.

- A bizonylatok rögzítéskor azonnal könyvelésre kerülnek. A forgalmi adatok rögzítése közben lekérdezhető és ellenőrizhető a kivonat, számlalap, a rendezetlen állomány.

- A lekönyvelt tételek a havi zárásig módosíthatók, ennek ideje felhasználó által meghatározott. A számviteli zárás emelt szintű, ezután már nincs lehetőség a javításra vagy új felvitelre.

- A zárás előtt 12 - a program által végzett - egyeztetési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére ahhoz, hogy a hibás könyvelési tételeket kiszűrje. (Pénzeszközök ellenőrzése, egyeztetés főkönyv és számlázás között….)

- A modul teljes körű adatszolgáltatást nyújt: a napló forgalom, főkönyvi és folyószámla analitikus kivonatok és számlalapok, utókalkulációs információs listák és kimutatások készíthetők.

- Bármilyen időpontban mérleg és eredmény kimutatás készíthető, akár a felhasználó által definiált tetszőleges formában és tartalommal.

- Főkönyvi számokhoz havi tervadat rögzítésére van lehetőség, melyeket a tényleges forgalmi adatokkal összehasonlítva a mérleg és eredmény kimutatás táblákban is le lehet kérdezni.

- Az éves nyitást a program automatikusan az előző év zárásával együtt elvégzi. A főkönyvi nyitás többször megismételhető, így az előző évi korrekciós tételek automatikusan könyvelődnek.

- Gépi úton elvégezhető az azonos jellegű főkönyvi számok közötti átkönyvelés, illetve a könyvelési időszakok, dátumok módosítása.

- Azoknak a cégeknek is megoldást ad a programcsomag, akik a költség elszámolásukat elsődleges vagy másodlagos 6/7 számlaosztályban vezetik. A művelet egy tételsoron és automatikusan kerül feldolgozásra.

- A rendszerbe építetett könyvvizsgálói menüpontokkal a Nemzeti Könyvvizsgálói Standardoknak megfelelő adatszolgáltatás biztosítható. Ez a könyvvizsgálók részére pontosabb és gyorsabb adatszolgáltatást tesz lehetővé

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.