Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Szerződésnyilvántartó modul

Szerződés nyilvántartó modul fő feladatai:
- Az előkészítés alatt álló még meg nem kötött szerződések állapotának és az úgynevezett esemény időpontjainak nyilvántartása:

- Bármikor és egy helyen megtekinthető, hogy egy szerződés milyen státuszban van (aláírás előtt, közben, után stb.) és fizikailag hol található és mikor érkezett oda, illetve mikor ér vissza.

- Kronologikus nyilvántartás.

- A szerződésről mindig az aktuális állapot látható. Az aláírást követően minden változásit külön nyilvántartásra kerül, így a változások visszakereshetőek.

- Szoros kapcsolat a „PRECÍZ” Integrált Ügyviteli Rendszer adatbázisával.

- A számviteli nyilvántartásban bekerült a szerződésszám. A könyvelési tételek rögzítésekor a program automatikusa bejegyezi a szerződések részteljesüléseit.

- Tetszőleges szempontszerinti visszakeresés

- Biztosított a gyors visszakereshetőséget, illetve a csoportos kigyűjtést is (például egy azonos témához kapcsolt szerződések).
- Kiemelt támogatáshoz kapcsolódó ki és befelé irányuló szerződések összekapcsolása.
- A szerződés nyilvántartásban a munkaszámmal össze lehet kapcsolni az összetartozó szerzéseseket és az összekapcsolt szerződések állapota együttesen is lekérdezhető.

Szerződés nyilvántartó rendszer adattáblái és kapcsolatai:


Aktuális szerződés két részből áll:

- szerződés fej (alapadatok) és
- legfeljebb 999 szerződés tételből (szerződés tartalom)

Minden szerződéshez, a gyors visszakereséshez korlátlan számú jelölés csoport és jelölés tétel kapcsolódik. A jelöléseket két részre osztjuk állandó beépített és felhasználó által kialakítható jelölések. Az állandó beépített jelölések a karbantartó képernyőn szereplő kiemelt adatmezők melyek megadása kötelező a többi jelölést a visszakereséséi igényeknek megfelelően kell kialakítani.

Az esemény táblában tartjuk nyilván a konkrét szerződéssel kapcsolatban dátumhoz kötött részhatáridőket és fontosabb eseményeket.

A szerződés változás táblában nyilvántartásra kerül a szerződések módosulása.

A szerződés tételek kapcsolódnak a számviteli adatbázishoz nem csak a szerződés számot, hanem a konkrét szerződés tétel is meg kell adni, amihez a számviteli mozgás kapcsolódik.

A számvitel adatbázis és a szerződés nyilvántartás összekapcsolásakor ellenőrzésre kerül, hogy a megadott könyvelési érték megfelel a szerződés tételben foglaltak csak élő szerződésre-tételsorra, lehet hivatkozni.

Természetesen a meg szokott adatrögzítéshez képest plusz feladatot jelent a szerződés nyilvántartás mivel a számviteli adatok rögzítése előtt folyamatosan a szerződéseket is karban kell tartani. Például a határozatlan idejű nem fix összegű szerződéseknél a számviteli mozgás előtt a szerződés nyilvántartó rendszerben fel kell vinni a következő szerződés sor (teljesítés igazolás alapján) és csak ezt követően lehet rögzíteni a számvitelben a bizonylatot.

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.