Számviteli modul Pénzügy modul Számlázás modul Készletnyilvántartás modul Tárgyi eszköz modul Előfizető és tagdíjnyilvántartó modul Controlling Költség elszámoló modul Szerződés nyilvántartó modul Számviteli szolgáltatás

Tárgyi eszköz nyilvántartás

A modul feladata a vállalkozás tulajdonában lévő immateriális javakkal, valamint tárgyi eszközökkel kapcsolatos nyilvántartások vezetése, figyelembe véve az adótörvény, és a számviteli törvény előírásait.

- A törzsadatok paraméterezésével kerülnek meghatározásra az ÉCS szabályok, eszköztípusok és mozgásnemek.

- Az ECS szabályok meghatározásánál a számviteli törvény, és az adótörvény alap leírási szabályai mellett még két leírási szabály is definiálható (például konszolidált, egyéb) és kartononként kiszámoltatható.

- A számviteli törvényben meghatározottak szerint a beruházások felvitele és karbantartása szintén ebben a modulban valósítható meg. A beruházás aktiválása után a program a kartont automatikusan nyitja meg.

- Minden tárgyi eszköz nyilvántartása egyedi kartonon történik, amin a beszerzéstől a kivezetésig nyomonkövethető az eszköz teljes élettartama. Tárgyi eszköz aktiválásakor a felhasználó igényeinek megfelelő adattartalommal aktiválási jegyzőkönyv készíthető.

- Automatikus értékcsökkenés az előre beállított ÉCS szabályoknak megfelelően a felhasználó által meghatározott időszakra (napi ÉCS számítással) az összes kartonra vagy egy-egy csoportra is lefuttatható. Ezen túl lehetőség van a terven felüli ÉCS elszámolására, annak visszaírására, valamint az értékhelyesbítés kezelésére is.

- Előzetes értékcsökkenés mutatható ki eszközönként, amely információ fontos eleme a költségtervezésnek.

- Leltár készítéséhez leltárívet nyomtathatunk, amin szerepel az eszköz leltári száma, neve és leltárhelye.

- A lekérdezések menüpont lehetőséget ad a tárgyi eszközökkel kapcsolatos adatok vizsgálatára, elemzésére

 

Kapcsolat

Kérés érdeklődés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

Telefonszámaink:
Ügyfélszolgálat:+36 1 237 8070
Fax:+36 1 237 8079

Email címünk:
Információ kérés:info@cleansoft.hu
Ajánlat kérés:sales@cleansoft.hu
Demo kérés:demo@cleansoft.hu

Irodánk:Budapest, Tahi utca 53-59, 1135.

Google Map | Megközelítés

Irodánk Angyalföldön, a Béke utca - Tahi utca kereszteződésének közvetlen szomszédságában, a Fáy utcai VASAS sportteleppel szemben, a Rákos pataknál a Tahi Center irodaházban található!
A pontos címünk: 1135. Budapest, Tahi utca 53-59.

Köszönjük szépen megkeresését, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Megközelítés: Gépkocsival a belváros felől a Váci út-Lehel utca - Béke utca vagy a Ferdinánd híd-Lehel utca - Béke utca irányban, a Hungária körút-Róbert Károly körút-Lehel utca-Béke utca, Buda és Angyalföld irányából a Róbert Károly körút-Teve utca-Szegedi út-Béke utca vonalon, illetve a Váci út felől a Gyöngyösi utca / Fiastyúk utca-Béke utca irányból lehetséges. Újpest irányából a Béke utcán tudnak eljutni hozzánk.

Tömegközlekedéssel a 3-as Metró Lehel téri és Újpest Városközpont állomásától a 14-es villamossal, illetve a 105, 30, 30A és 20E autóbuszokal közelíthető meg irodánk.

Értesüljön elsőkézből híreinkről, legújabb megoldásainkról: iratkozzon fel havi hírlevelünkre. Miért éri meg Önnek?

Közösségi média

Kövessen minket a közösségi médiában is

LinkedIn | Blog.hu | Google+

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK?


ÉRDEKLŐDÉS


REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes regisztrálni?
Regisztrált felhasználóink számára elérhetővé válnak azok a menüpontok,
amelyek segítséget nyújtanak a naprakész számviteli és ügyviteli munkavégzéshez.